top of page

MARMOREA

DAVIDE VERCELLI Design

Elegansen til dusjsøylen Marmorea er det perfekte uttrykket for en ny måte å nye det "grønne rom" på. Inspirert av naturens enkelhet og gjenspeiler dens lineære former og materialeffekter

marmorea3.jpg

Marmoreas marmorbase er tilgjengelig i to utførelser – Carrara hvit og Marquina svart. De kombineres med nyansene på dusjsøylens kropp for å tilpasse friluftsmiljøer med karakter. Matt sort med Marquina sort marmor for et elegant utseende, stål og Marquina svart marmor for en sofistikert kontrast, stål og Carrara hvit marmor for et harmonisk utseende og lys grå og Carrara hvit marmor for en sofistikert effekt.
En innovativ designløsning som gjenspeiler nye måter å leve utendørs på, med fokus på detaljer, sterk dekorativ verdi, funksjonalitet og øko-bærekraft.

LYS GRÅ RAL 9002
CARRARA MARMOR

BØRSTET RUSTFRITT STÅL
CARRARA MARMOR

SORT MATT
MARQUINA SORT MARMOR

BØRSTET RUSTFRITT STÅL
MARQUINA SORT MARMOR

toppost-2.jpg
docciapost-1.jpg

Den ikoniske basen er et strukturelt, men funksjonelt element som gjør dusjopplevelsen mer behagelig og fornøyelig. Den minimalistisk utformede dusjstammen er preget av to kurver, en med en litt skrånende del, og skaper en lett, arketypisk silhuett.

TEMPERATUR OG VANNSTRØM
I EN ENKEL BEVEGELSE

Diskresjon og renslighet er kjennetegnet for vannstrømmens åpne- og lukningskotroll. Den føyer seg fint til den lineære utformingen av dusjsøylen.
Ergonomisk utformet for enkelt grep, lar den jetintensiteten og temperaturen justeres etter ønske.

comando.png
bottom of page