top of page

INGIRO

LORENZO DAMIANI Design

Det perfekte uttrykket for det nye livet utendørs.

Takket være betongbasen kan INGIRO-enhetene plasseres hvor du vil. De kan flyttes gjennom dagen etter behov eller soleksponering.

panowidepost_web.jpg

FRITTSTÅENDE HÅNDDUSJ, DUSJSØYLE OG GLIDESKINNE:
3 ULIKE "PLUG AND PLAY"-PRODUKTER SOM IKKE KREVER MONTERING

ingiro2.jpg

FRITTSTÅENDE HÅNDDUSJ

Stammen, litt under en meter høy, er støttet av en betongbase og holder en uttrekkbar hånddusj med svært funksjonelle dimensjoner

 

ingiro3.jpg

DUSJSØYLE

I versjonen med den høyere stammen blir Ingiro en klassisk utendørs dusjsøyle som kan plasseres hvor som helst. Hånddusjen kan vippes etter smak eller løsnes og brukes fritt for å nå ønsket kroppsdel.
 

ingiro4.jpg

GLIDESKINNE
Den veggmontere løsningen, også utstyrt med en vippbar og avtagbar hånddusj, er preget av et tidsriktig utseende som gjør den enkel å plassere selv i innendørs sammenhenger.
 

ingiro5.jpg

Gjennom sine enkle, men detaljerte former, bringer Ingiro med seg en ny idé om fleksibilitet og dynamikk, og legger til en dekorativ side til utendørsområdene takket være de forskjellige finishene. Stål, lys grå, lyseblå og grønn matcher den ikoniske lyse betongbasen, mens den matte sorte basen matcher den mørke betongbasen med stort raffinement.

ET NYTT UTENDØRSKONSEPT
ingrio6.jpg

ET INNOVATIVT ELEMENT ER DENNE FOTSTYRTE BRYTEREN

TILBEHØRET SOM KOPLETTERER

Med tillegg av noen få tilbehør - en håndkleholder og en rund støttende overflate - kan denne modellen gjøres om til et innovativt "hagebetjent stativ".

ingiro7.jpg
bottom of page